lifespoems

©Ilona Brandwacht

Over mij

Over mij:

Mijn naam is Ilona Brandwacht en ik ben 32 jaar oud. Ik ben begonnen met het schrijven van gedichten omdat ik vastliep in mijn emoties en ze niet onder woorden kon brengen in gesprekken met anderen.

Ik weet uit eigen ervaring dat emoties soms erg overweldigend kunnen zijn. Ik hoop dat ik via mijn gedichten anderen mag en kan helpen in moeilijke tijden of juist in liefde volle tijden.  zelf vind ik het erg leuk om te dichten, door mijn gevoelens op papier te zetten kan ik ze beter verwoorden  en het geeft ook een bepaalde rust.

Ik schrijf ook gedichten voor anderen soms, of met anderen in mijn gedachten. Ik schrijf de gedichten dan zoals ik denk dat de mensen geraakt zijn of zich voelen.


Mijn Hobby’s

Ik heb 4 honden, ik vind het heerlijk om met ze te wandelen en even helemaal mijn hoofd leeg te maken. Genieten van de onvoorwaardelijke liefde die je van hun krijgt. Het trainen en opvoeden van de honden is echt een passie van mij. Ik vind het geweldig om te zien wat ze allemaal voor je over hebben en hoe goed ze kunnen luisteren 😉


Ten zijn  er nog mijn hobby’s fotografie, sinds kort diamant painting, intuïtief tekenen en ik probeer weer wat meer bezig te zijn met mijn geest en lichaam.

Fotografie vind ik echt super leuk om te doen. Ik ga graag met mijn camera op pad om zo de wereld door de lens van mijn camera vast te kunnen leggen. Zo vind ik de herfst een van de mooiste tijden om vast te leggen op camera. De mooie kleuren die de natuur aan ons laat zien. Lekker het bos in gaan en de heide, dennenbomen, vallende blaadjes, paddenstoelen en de rest vast te leggen…. echt alles is mooi in de herfst 🙂

Mijn diamant painting is echt een werk ik progressie. Het is een hobby waarbij je je echt goed moet concentreren en dat gaat de ene keer beter dan de andere keer. Als ik wat onrustig ben of gestresst dan is het geen goed idee om hier mee bezig te gaan wand dan schieten de steentjes door de kamer 😂

Intuïtief tekenen, dit houd eigenlijk gewoon in dat ik een bakje heb met pastelkrijt, ik doe mijn ogen dicht en pak een krijtje en begin te tekenen. Wel leuk om te zien wat je dan op je gevoel allemaal kan tekenen.

Hieronder een voorbeeld:

Door meer naar mijn gevoel te luisteren ben ik meer bezig met mijn geest en lichaam. Ik probeer elke dag een momentje te nemen om rustig te mediteren of gewoon een ademhalingsoefening te doen. Ik doe dit om weer even op energie te komen en te ontprikkelen.

© 2022 lifespoems

Thema door Anders Norén